IMEI nummer Nokia

IMEI nummer validatie

Valideer of je IMEI nummer correct is!

Kijk eenvoudig of jouw IMEI nummer klopt. Een IMEI nummer bestaat uit 15 cijfers. Door een bepaalde berekening kijken wij of het een IMEI nummer is.

 

Vul je IMEI nummer in

* Het is niet mogelijk om een telefoon te traceren of te blokkeren via onze website.

Hoe IMEI-nummer van uw Nokia-telefoon te controleren

Ik weet zeker dat de meesten voor u het IMEI-nummer niet weten. Als dat niet zo is, maak je dan geen zorgen, want vandaag ga ik je vertellen wat het IMEI-nummer is, wat het is en hoe je het op verschillende manieren kunt bekijken op je Nokia-toestel. Dus, bent u benieuwd naar deze feiten, neem dan een kijkje in de onderstaande post!

Allereerst wil ik u voorstellen wat het IMEI-nummer eigenlijk is.

Wat is IMEI-nummer?

IMEI staat voor International Mobile Equipment Identity. IMEI-nummer is een unieke code van 15 cijfers die wordt gegeven aan uw handset als identiteit.

Wat zijn de toepassingen van IMEI-nummer?

Als we het hebben over het gebruik van IEMI-nummer dan is het oneindig. Als u de IMEI van uw Nokia-toestel kent, kan uw mobiel na diefstal gemakkelijk worden getraceerd of geblokkeerd.

U kunt ook extra informatie over Nokia mobiel vinden via het IMEI-nummer van uw Nokia-toestel. Sommige van deze informatie zijn vergelijkbaar met apparaattype, ontwerp, vrijgegeven, simkaartformaat, gsm, afmetingen, scherm, aanraakscherm, gewicht, batterij, ingebouwd geheugen, besturingssysteem en qwerty-toetsenbord. Via IMEI-nummer kunt u ook andere informatie krijgen over het type berichtenservice dat de mobiele telefoon biedt, de verschillende parameters die het ondersteunt, de multimedia-functionaliteit, spraakfuncties en nog veel meer. Controleer het gewoon online.

Ik weet dat nadat je weet dat dit het geval is, je nu sterk zou willen weten wat het IMEI-nummer van je Nokia-toestel is. Volg dus de stappen om het IMEI-nummer te kennen in de onderstaande weergegeven regels.

Hoe IMEI-nummer in Nokia te controleren

Raadpleeg de onderstaande code om het IMEI-nummer in een van de Nokia-toestellen te achterhalen:

Zorg er allereerst voor dat je mobiel is ingeschakeld en ten tweede tab naar *#06# en daar is het.

Zoek naar IMEI-nummer wanneer de Nokia-telefoon is uitgeschakeld

In het geval dat uw mobiel is uitgeschakeld, kunt u het IMEI-nummer van uw telefoon vinden met behulp van de volgende methoden.

Verwijder de SIM-kaart samen met de SIM-kaarthouder en het IMEI-nummer hoort precies naast het plaatsen van de SIM-kaarthouder op de telefoon. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw Nokia-telefoon voor informatie over het plaatsen en verwijderen van de SIM-kaarthouder.

Opmerking: een mobiel SIM-slot met één IMEI-nummer en een SIM-kaartsleuf De Nokia-handset bevat twee IMEI-nummers.