IMEI nummer Samsung

IMEI nummer validatie

Valideer of je IMEI nummer correct is!

Kijk eenvoudig of jouw IMEI nummer klopt. Een IMEI nummer bestaat uit 15 cijfers. Door een bepaalde berekening kijken wij of het een IMEI nummer is.

 

Vul je IMEI nummer in

* Het is niet mogelijk om een telefoon te traceren of te blokkeren via onze website.

Het IMEI nummer van je Samsung staat voor een serienummer waarmee de telefoon nauwkeurig kan worden ge´dentificeerd. Het is belangrijk dat je het IMEI nummer van de Samsung na de aankoop opschrijft, want je kunt bewijzen met dat nummer dat het jouw apparaat is.

Het IMEI-nummer van uw Samsung kan worden gevonden met deze drie methoden:

1. Zoek uit het IMEI nummer via instellingen

Op de Samsung ga je naar instellingen vanuit het startscherm. Tik vervolgens op “Device Information” en vervolgens op “Status”. Hier kunt u allerlei informatie vinden van de Samsung. Een van deze is “IMEI nummer”.

2. IMEI nummer op de verpakking

Als je de Samsung niet bij de hand hebt, omdat deze is gestolen of je bent de telefoon verloren, neem dan een kijkje op de verpakking van de Samsung. Hier staat het IMEI nummer ook op de sticker die op de doos is geplakt.

3. Toon het IMEI nummer via de service code

Je kunt ook het IMEI-nummer weer geven door een dienst code. Om dit te doen, open je op de telefoon de bel app en vervolgens toets je de volgende combinatie: *#06#

Je weet nu drie manieren om het IMEI nummer op de Samsung te vinden.