IMEI nummer Sony

IMEI nummer validatie

Valideer of je IMEI nummer correct is!

Kijk eenvoudig of jouw IMEI nummer klopt. Een IMEI nummer bestaat uit 15 cijfers. Door een bepaalde berekening kijken wij of het een IMEI nummer is.

 

Vul je IMEI nummer in

* Het is niet mogelijk om een telefoon te traceren of te blokkeren via onze website.

Hoe het IMEI-nummer te vinden op de Sony Xperia M Dual

Op zoek naar een paar manieren om het IMEI-nummer op een Sony Xperia M te vinden? Zoek niet verder. Deze gids zal met afbeeldingen drie verschillende methoden demonstreren die u kunt gebruiken om het IMEI-nummer op een Sony telefoon te vinden.

De IMEI vinden met behulp van de kiezer

Een van de snelste en gemakkelijkste manieren om het IMEI-nummer op de Sony Xperia M Dual te vinden, is het toetsenblok.

Begin met naar de startpagina van uw Sony Xperia M. te gaan

De startpagina is het hoofdscherm dat u ziet wanneer u uw mobiele telefoon inschakelt. U kunt dit scherm ook eenvoudig openen door op de Home-toets te drukken die zich in het midden van uw mobiele telefoon bevindt.

Druk eenmaal op het startscherm op het telefoonpictogram linksonder in het display.

Zorg ervoor dat het tabblad Toetsenblok bovenaan het scherm is geselecteerd en typ vervolgens *#06# in het toetsenblok.

De IMEI-nummer (s) zouden automatisch moeten verschijnen.

Als u een duel-SIM-telefoon hebt en uw mobiele telefoon twee verschillende SIM-kaarten toestaat, geeft uw telefoon eigenlijk 2 unieke IMEI-nummers weer, zoals in de onderstaande afbeelding.

De IMEI vinden via de instellingen

Ga naar de startpagina en tik op het Apps-pictogram.

Het Apps-pictogram op de Sony Xperia M bevindt zich boven de starttoets; middenonder. Het pictogram ziet eruit als 9 witte punten bovenop en naast elkaar 3x3.

Tik op het pictogram Instellingen.

Scrol omlaag naar de onderkant van de pagina en tik op Over de telefoon.

Selecteer Status.

Uw IMEI-nummer moet op dit scherm worden weergegeven.

Als u een dual SIM-kaart hebt zoals het model dat we gebruiken voor deze handleiding, kunt u beide IMEI-nummers bekijken door op de tabbladen SIM1 of SIM2 bovenaan het scherm te klikken.

Hoe kan ik anders het IMEI-nummer vinden?

Wat als mijn mobiele telefoon niet wil inschakelen? Wat als het aanraakscherm niet goed werkt? Wat als mijn scherm zwart werd en ik niets op het scherm zie, laat staan het IMEI-nummer? Nou, er is hoop.

Als u geen toegang hebt tot het IMIE-nummer met behulp van de kiestoetsen of via de instellingen, moet deze zich ook aan de achterkant van de telefoon bevinden. Het wordt afgedrukt op een sticker in het batterijvak van uw mobiele telefoon.

Verwijder gewoon de achterplaat, verwijder de batterij en kijk in het lege batterijcompartiment. Het IMEI-nummer (s) worden afgedrukt op dat label samen met andere informatie over uw mobiele telefoon.